Coachingspraktijk van vink naar vonk

Coaching

 • Voel jij je gestresst?

  Blijf jij maar doorgaan en heb je moeite om je te ontspannen? Voel je niet de puf om in actie te komen?

 

 • Haal je geen vervulling uit je dagelijkse leven?

  Kies je er (on)bewust voor om je energie te steken in dingen die eigenlijk niet voor jou kloppen? Lijkt de stap naar jouw gewenste leven (te) groot?

   

 • Kun je moeilijk contact maken met je behoeftes en grenzen, en lukt het vervolgens niet om deze tijdig aan te geven?

  Vind je het lastig om contact met jezelf te komen? Maak je anderen belangrijker dan jezelf? Ben je aan het pleasen en ga je conficten uit de weg?

   

 • Heb je moeite met het uiten van je emoties?

  Vind je lastig om in contact te komen met je emoties? En durf je deze niet met anderen te delen?

   

 • Stel je jouw plannen tot onvrede van jezelf steeds uit, en krijg je deze niet af?

  Vind je jezelf niet goed genoeg jouw plannen waar te maken? Leg je de lat te hoog? Of vind je jezelf het niet waard?

Positieve verandering door bewustwording. 

Wil jij ook:

 • Meer in contact staan met jezelf, jouw grenzen en behoeftes.
 • Jezelf en jouw eigen-wijsheid leidend maken. 
 • Jouw potentieel benutten.
 • Bewuste keuzes maken en deze naleven.
 • Een vervullend leven leiden dat over jou gaat.

Dan kan bewustzijnscoaching in Groningen iets voor jou zijn. Door middel van zelfonderzoek krijg je bewustzijn op  jouw belemmerende overtuigingen en patronen en komt deze onder ogen. Dit geeft ruimte en maakt dat je helderheid krijgt op jouw eigen-wijsheid en behoeftes. Zo kun jij de verantwoordelijkheid nemen om te kiezen voor het leven dat jij wilt leiden. 

Aan de slag

Coaching

Bewustwording

In mijn ogen draait coaching om bewustwording. Ik ben ervan overtuigd dat bewustwording ons het leven op een andere manier laat zien, waardoor we onze belemmerende overtuigingen kunnen doorzien en overstijgen. Ineens “zijn” we onze belemmerende overtuigingen niet meer. Dit maakt dat we onze overtuigingen niet meer hoeven af te wijzen, waardoor er ruimte ontstaat waarin ze kunnen transformeren tot een kwaliteit die ons verder brengt.

Zijnscoaching

Vanuit de Zijnscoaching die ik aanbied, werk ik met zelfonderzoek dat gestoeld is op de functionele elementen uit zowel de westerse psychologie als de oosterse filosofie. Het uitgangspunt is dat ieder moment volmaakt is zoals het zich aandient. Verder werk ik vanuit drie waarden die voor mij erg belangrijk zijn: warmte, waarheid en ruimte.
Je kunt het zelfonderzoek zien als een empirisch onderzoek, waarbij je jouw eigen ervaringen en belemmerende overtuigingen open en kritisch onderzoekt. De vraag “Wie ben ik” zal regelmatig terugkomen in jouw zelfonderzoek. Door regelmatig jouw identificaties met belemmerende overtuigingen te onderzoeken, zul je hierin kwaliteiten gaan ontdekken die je eerder afwees. Samen zullen we kijken hoe jij deze kwaliteiten in jouw dagelijkse leven kunt integreren.

Het coachingstraject met Bram begon als een oefening waarbij ik zijn oefencoachee was, maar al snel zaten we in een erg mooi proces waarin Bram mij begeleide in mijn transformatieproces. Ik voelde me snel begrepen door Bram en doordat hij het proces waarin ik zit herkende voelde ik me gehoord en veilig en durfde ik ook verdere stappen te zetten in het onbekende en onzekere proces.

De combinatie van het goed luisteren, mij de ruimte geven en mij natuurlijk volgen tijdens het coachen werkte voor mij. De sessies ervaarde ik alsof we goed op elkaar waren ingespeeld. Bram speelt goed in op wat je in het moment behoefte aan hebt en kwam dan ook met gepaste meditaties of oefeningen die konden helpen op dat moment.

Ik vond het samenwerken met Bram ontzettend waardevol en zijn intuïtieve aanpak maakt dat het coachen specifiek op jou aansluit. Een ware kwaliteit van een goede coach. Bedankt voor de mooie stappen die we samen (tot nu) hebben gezet!

Zelfonderzoek

Tijdens onze sessies zullen we door middel van zelfonderzoek aan de slag gaan met een vraag, doel of thema dat je bezighoudt. De basis van dit onderzoek is dat dit moment volmaakt is zoals het is, en er niets veranderd hoeft te worden. Samen gaan we in het hier-en-nu onderzoeken welke belemmerende overtuiging jou in de weg zit, die maakt dat je een bepaald, niet functioneel, patroon keer op keer herhaald. Jouw lichaam is hierbij onze ingang tot bewustwording. Ons ratio is hierbij dienend. Dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van allerlei andere (meer rationele) coachingsstijlen. Namelijk dat je bewust wordt van je lichamelijke ervaringen en je reacties hierop. Dit maakt dat je de keuze krijgt om te kunnen “Zijn” met je belemmerende overtuiging, waardoor je jouw niet functionele patroon liefdevol los kunt laten. Hierdoor kunnen we in een korte tijd stappen kunnen zetten.

Coachingstraject

Wat kun je verwachten?

Tijdens het coachingstraject zal ik jou vanuit warmte volgen en ondersteunen in het zelfonderzoek. Hiervoor creëren we een ruimte waarin we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig aan de slag gaan. We zullen onder andere werken met Non-duale oefeningen, meditatie, energetische principes en het systemisch opstellen van jezelf. Hierbij zullen we regelmatig de vraag “Wie of wat ben ik?” onderzoeken.

Tijdens het coachingstraject word je bewuster van jouw waarheid met betrekking tot jouw belemmerende overtuigingen en bijbehorende patronen, ga je deze overstijgen en ga je zien welke kwaliteiten je kunt integreren in je leven. Ook zul je de basisprincipes van het zelfonderzoek leren, zodat je deze ook na het coachingstraject kunt gebruiken voor je eigen bewustwording.

Waar?

Al geruime tijd bied ik zowel face-to-face (offline), als via Skype (online) coachgesprekken aan. Uit mijn ervaring blijkt dat beide communicatievormen vergelijkbare effecten hebben. Voor face-to-face gesprekken kun je in Groningen en omstreken bij mij terecht. Mocht je dit te ver bij je uit de buurt zijn, dan kunnen we de online gespreksroute kiezen, bijvoorbeeld via Skype.

Aanbod

Het pakket dat ik aanbiedt en bestaat uit een intake en zeven coachgesprekken van ongeveer anderhalf uur.

Het particuliere tarief hiervoor is 570,00 euro (excl. btw). Informeer naar mijn zakelijke tarief.

In het geval van een minima geldt een gereduceerd tarief met mogelijkheid tot een betalingsregeling.

Kennismaken?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Social media

Momenteel is mijn praktijk gesloten.

Van Vink Naar Vonk
Bram Vink
J Baart de la Faillestraat 30B
9713 JE Groningen

Tel: 0614061070
Mail: bram@vanvinknaarvonk.nl

KVK 65730801
Bankrekening: NL58 ASNB 0706 8458 11

 

Privacyvoorwaarden
Algemene voorwaarden

 

Photo homepage by Dawid Zawiła on Unsplash