Coachingspraktijk van vink naar vonk

Over Bram Vink

Over

Bram Vink

Hoi, mijn naam is Bram

Als klein jongetje verwonderde ik me over het leven. Wanneer ik ’s ochtends wakker werd kon ik uren genieten door te zien hoe verschillende lichtreflecties over mijn slaapkamer muren konden bewegen. Ik voelde een honger naar het leven en wilde alles snappen. Op een gegeven moment leerde ik ook de donkere kanten van het leven kennen. Hoe hard ik ook mijn best deed, soms lukte het mij niet om deze te begrijpen. Het leed dat ik hierdoor ervaarde maakte dat ik mezelf klein hield en het leven regelmatig uit de weg ging.

Gaandeweg werd ik me er bewuster van dat ik het leven als een spiegel voor mezelf kon gaan gebruiken. Deze ontdekking was voor mij een open uitnodiging om het leven te onderzoeken. Deze uitnodiging inspireerde mij om te kiezen voor de beweging naar het licht. Door onder andere het zelfonderzoek, wat ik met mezelf en andere mensen om mij heen aanging, leerde ik mijzelf steeds beter kennen. Ik werd me zowel bewuster van mijn belemmerende overtuigingen en niet dienende patronen, als van mijn kwaliteiten, behoeftes en grenzen. Mijn voortdurende zelfonderzoek maakt dat ik mijn plek steeds meer in ga nemen en het heeft gebracht waar ik nu ben.

Achtergrond 

Mijn vragen over het leven maakten me hongerig naar antwoorden. Deze werden deels beantwoord tijdens mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen (2009-2015). Ik kwam erachter dat wanneer de wetenschappelijke inzichten over het leven werden aangevuld met de oosterse filosofische wijsheden, het leven zowel tastbaarder als mysterieuzer wordt. Vanaf september vorig jaar ben ik begonnen met een post-HBO opleiding aan de Academie voor Zijnscoaching om mijn mogelijkheden tot zelfonderzoek coaching een verdiepingsslag te geven (2019-heden).

             

Kennismaken?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Social media

Momenteel is mijn praktijk gesloten.

Van Vink Naar Vonk
Bram Vink
J Baart de la Faillestraat 30B
9713 JE Groningen

Tel: 0614061070
Mail: bram@vanvinknaarvonk.nl

KVK 65730801
Bankrekening: NL58 ASNB 0706 8458 11

 

Privacyvoorwaarden
Algemene voorwaarden

 

Photo homepage by Dawid Zawiła on Unsplash